Wandelen met de kinderen? Ga op pad met Eddie de Eekhoorn

Wandelen met de kinderen door de natuur kan heel erg leuk zijn, zeker met de wandelingen van Eddie de Eekhoorn. In diverse accommodaties van De Vier Eiken ligt een boek van Eddie de Eekhoorn waarin diverse wandel- en fietsroutes door Drenthe staan beschreven. Eddie heeft een reis gemaakt door Drenthe en tijdens zijn reis vele dieren gezien zoals koeien, schapen, eekhoorns en zelfs een slang. De routes staan in het boek allemaal beschreven inclusief tips voor leuke restaurants met speeltuinen.

In Drenthe spreken inwoners soms met een Drents accent en dat wilde Eddie ook wel eens proberen. Daarvoor is hij naar Zuidwolde gegaan, waar hij een wandeling heeft gemaakt met bijbehorende Drentse gedichtjes. “In Zuudwolde kuj Drents proat’n”. 

 

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer