Avonturen met het hele gezelschap bij de Vier Eiken!

Klaar voor een verblijf vol leuke activiteiten met vrienden of familie? Bij de Vier Eiken is er van alles te beleven. Wij nemen graag de organisatie uit handen om het een top verblijf te maken.
Zo kan je bijvoorbeeld genieten van een mooie wandeling met de schaapsherder, handboogschieten of culinair genieten tijdens een kookworkshop

Betoverende schaapsherderwandeling

Struin samen met een ervaren schaapsherder over de paden en glooiende velden. Terwijl je op avontuur gaat, kom je langs de heideschapen en geniet je van de prachtige natuur om je heen. Een perfecte gelegenheid voor gezinnen om te genieten van de rust en schoonheid van Moeder Natuur.

Culinaire magie in de kookworkshop

Voor de levensgenieters en keukenavonturiers onder ons, biedt een kookworkshop de kans om je kookkunsten te ontplooien. Onder begeleiding van een chef-kok leer je verrukkelijke gerechten te bereiden. Proef de vreugde terwijl je samen een feestmaal creëert en je smaakpapillen verwent!

Verken Plezier op de Fietskompas Route ‘Vier Eiken’

Spring op de fiets en laat het avontuur beginnen! Deze speciale route neemt gezinnen mee op een reis door betoverende landschappen. Onderweg wachten kompasuitdagingen en raadsels om op te lossen. Een geweldige manier om jong en oud te betrekken en een dag vol vertier te creëren.

Spanning en Samenwerking bij Handboogschieten

Voor degenen die houden van actie en competitie, is handboogschieten de ultieme keuze. Terwijl het team het tegen elkaar opneemt in een vriendelijke strijd om de hoogste scores. Wie wordt de koning of koningin van het doelwit?

Dus waar wacht je nog op? Breng je familie en vrienden mee naar de Vier Eiken, waar avontuur en plezier samenkomen in een onvergetelijke dag vol plezier, verkenning en verbondenheid. Wij kunnen je volledig ontzorgen, zodat je optimaal kunt genieten van een ontspannen en gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer