Vraag een offerte aan

 
blokken image

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

01Overkapping met buitenhaard

Gezellig bijpraten onder de overkapping bij een knisperend haardvuurtje

02Genieten in de natuur

De accommodatie ligt midden in de natuur, grenzend aan het Holtingerveld

03Complete verzorging

Maak gebruik van de boodschappenservice of laat u informeren over onze overheerlijke caterings mogelijkheden

Groepsaccommodatie vlakbij het gezellige plaatsje Giethoorn

img3 groepsacco sfeerGroepsaccommodatie de Vier Eiken is een sfeervolle groepsaccommodatie met 27 bedden en slaapkamers met eigen sanitair nabij Giethoorn in Drenthe. Veel ruimte en comfort in deze groepsaccommodatie nabij Giethoorn. De groepsaccommodatie is prima te gebruiken als uitvalsbasis voor een dagje naar Giethoorn.

Giethoorn, het Venetie van het Noorden

Giethoorn is van oorsprong een veendorp in het Noordoosten van Nederland. Het wordt ook wel Venetië van het Noorden genoemd. Dit heeft te maken met de vele grachten door Giethoorn die eigenlijk het wegennet volledig hebben vervangen. Het vele water en de prachtige boerderijen die allemaal op eilanden staan maakt een bezoek aan Giethoorn zeker de moeite waard tijdens uw familieweekend bij de Vier Eiken.

Groot vakantiehuis nabij Giethoorn

Als u op zoek bent naar een groot vakantiehuis in de omgeving van Giethoorn dan is de Vier Eiken een echte aanrader. Het luxe vakantiehuis voor 27 personen is ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend. Uw gastheer en gastvrouw hebben diverse leuke arrangementen voor u samengesteld waaronder een bezoek aan Giethoorn.

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer