Natuurlodge Wellness Special

De Natuurlodge Wellness Special beschikt over 2 slaapkamers en 2 bedstedes en is van alle gemakken voorzien. De Natuurlodge Wellness Special beschikt over een eigen sauna en hottub op het terras.

Lees meer
blokken image

Natuurlodge Wellness Comfort

De Natuurlodge Wellness Comfort beschikt over 4 slaapkamers en is van alle gemakken voorzien. De Natuurlodge Wellness Comfort beschikt over een eigen sauna en hottub op het terras.

Lees meer
blokken image

Bijzonder overnachten in Drenthe:

ontdek onze natuurlodges

Wilt u bijzonder overnachten in Drenthe? Dan zijn de natuurlodges van de Vier Eiken echt iets voor u. Onze vrijstaande natuurlodges zijn van alle gemakken voorzien, bevinden zich midden in de natuur en beschikken over een privé sauna en hottub. Overnachten in een natuurhuisje met wellness bij de Vier Eiken betekent pure ontspanning op een wel hele unieke locatie.

Kom ook bijzonder overnachten en geniet van comfort, luxe en de natuur tijdens een geweldige vakantie.

 

Natuurlodge Overview

Bijzonder overnachten in Drenthe:

ontdek onze Natuurlodges

Natuurlodge Wellness Comfort

De ruime Natuurlodge Wellness Comfort is voorzien van alle gemakken en met haar 4 slaapkamers geschikt voor maximaal 8...

Natuurlodge Wellness Special

De Natuurlodge Wellness beschikt over 2 slaapkamers en 2 bedstedes. Ook de Natuurlodge Wellness beschikt over een saun...

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer