Vergaderen in Drenthe: De Vier Eiken inspirend vergaderen

Voor een zakelijk verblijf of teamuitje is Groepsaccommodatie de Vier Eiken een uitstekende verblijfsmogelijkheid. U kunt hier ontspannen en ongestoord vergaderen, maar ook werken aan teambuilding en er een leuk teamuitje van maken.

Vergaderen in een groepsaccommodatie in Drenthe

Vergaderen kan saai zijn, u kunt snel afgeleid worden door collega's, telefoon en e-mail. Daarom is het goed om soms even in een andere omgeving te vergaderen en te komen tot nieuwe creatieve inzichten en een goede strategie te bedenken voor de ontwikkeling van het bedrijf. Even out of de box denken en het vergaderen combineren met een aangenaam verblijf.

In Groepsaccommodatie de Vier Eiken kunt u bijvoorbeeld vergaderen in de woonkeuken waar bij elkaar zit, maar waar u ook een presentatie kunt houden die iedereen goed kan volgen. Of wellicht geeft u de voorkeur aan een informele vergadering in de woonkamer. Bij mooi weer bieden de lange tafels op het terras ook de perfecte omgeving voor een vergadering. De Vier Eiken biedt u diverse mogelijkheden voor een goed overleg met uw collega's.

Heeft u behoefte aan een flipover, beamer of andere materialen, laat het ons dan even weten. Wij zorgen ervoor dat u er een productieve vergadering van kunt maken.

Gratis wifi

Gedurende uw verblijf maakt u gratis gebruik van ons wifi netwerk. Ideaal als u tijdens uw vergadering belangrijke zaken wilt opzoeken online. En voor diegene die niet zonder hun e-mail kunnen uiteraard.

Verbeter de onderlinge samenwerking tijdens een teamuitje

Zakelijk gezien kennen collega's elkaar goed. Maar soms kan het goed zijn elkaar ook even van een andere kant te leren kennen en informeel aan teambuilding te werken. Groepsaccommodatie de Vier Eiken biedt diverse mogelijkheden om de teambuilding te versterken, denk aan een kookworkshop waar u op een hele andere manier moet samenwerken, of maak een ritje in de paardentram waarbij u elkaar informeel beter kan leren kennen. Vraag ons naar de mogelijkheden om samen een goed en effectief teamuitje samen te stellen.

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer