Vraag een offerte aan

 
blokken image

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

01Overkapping met buitenhaard

Gezellig bijpraten onder de overkapping bij een knisperend haardvuurtje

02Genieten in de natuur

De accommodatie ligt midden in de natuur, grenzend aan het Holtingerveld

03Complete verzorging

Maak gebruik van de boodschappenservice of laat u informeren over onze overheerlijke caterings mogelijkheden

Een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe?

img3 groepsacco sfeerWeekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe? Kom naar de Vier Eiken! U kunt met maximaal 27 personen terecht in ons sfeervolle familiehuis. Geniet van alle luxe faciliteiten en bovenal van uw weekendje weg in een groepsaccommodatie. Zoek niet verder en boek nu snel uw weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe bij de Vier Eiken!

Geniet van een ontspannen weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe bij de Vier Eiken

Tijdens een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe wilt u nergens aan hoeven denken. Plezier hebben, genieten van elkaar en een berg gezelligheid is veel belangrijker. De Vier Eiken is een luxe groepsaccommodatie in Drenthe die van alle gemakken voorzien is. Wij zorgen voor een ontspannen weekendje weg!

Een mooi voorbeeld hiervan is de professionele keuken. Door het grote fornuis, veel ruimte en een aantal gezellige eettafels kunt u hier heerlijk met uw gezelschap genieten van een lekkere maaltijd. Helemaal geen zin om te koken? Geniet dan van de verschillende buffetten van de Vier Eiken tijdens een weekendje weg in een groepsaccommodatie in Drenthe.

Eropuit tijdens uw weekendje weg in een groepsaccommodatie in DrentheDrenthe

Tijdens het weekendje weg in Drenthe in groepsaccommodatie de Vier Eiken zijn er verschillende leuke activiteiten te ondernemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige fietstocht door de bijzondere natuur van Drenthe.

Ook kunt u kiezen voor een ritje met de paardentram. Dit authentieke vervoersmiddel geeft u een nostalgisch gevoel en laat u ook meteen kennismaken met het Drentse landschap.

Blijft u liever dichterbij de groepsaccommodatie? Boek dan een culinaire workshop! Na de workshop mag u uiteraard samen met uw gezelschap alles zelf opeten.

 

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer