Reserveer een lodge

 
blokken image

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

01Sauna en hottub

Heerlijk genieten in de sauna of hottub op het terras van de Natuurlodge

02Genieten in de natuur

De Natuurlodges liggen midden in de natuur en kijken uit op natuurgebied Holtingerveld

03Complete verzorging

Maak gebruik van de boodschappen-, hottub-service of laat u informeren over onze overheerlijke caterings mogelijkheden

Huur een vakantiehuisje in de natuur en ervaar een rustige vakantie in Drenthe

img3img4Wanneer u een vakantiehuisje in de natuur in Drenthe huurt bij De Vier Eiken ervaart u optimale rust, comfort en luxe op één van de mooiste plekjes in Drenthe. De luxe natuurhuisjes zijn gelegen aan de rand van natuurgebied het Holtingerveld, een prachtig natuurgebied met bos, zandverstuiving en heidevelden. De vakantiehuisjes zijn geheel vrijstaand gebouwd met vele ramen; waar u ook uit het raam kijkt, u ziet altijd de geweldige natuur. Ervaar een rustige vakantie in een vakantiehuisje in de natuur bij De Vier Eiken!

Luxe vakantiehuisjes in de natuur in Drenthe

De luxe vakantiehuisjes in de natuur van De Vier Eiken zijn geheel ingericht om u een rustige vakantie te bezorgen.

Centraal in het vakantiehuis staat eetkamertafel met speksteenkachel, een fijne plek voor een goed gesprek, om een boek te lezen of even van het uitzicht te genieten. Op de begane grond treft u 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met een badkamer en suite. Daarnaast is nog een ruime badkamer en separaat toilet gelegen op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog 2 bedsteden gesitueerd voor de (klein)kinderen.

Wilt u even helemaal tot rust komen, neem dan plaats in de hottub en geniet van een prachtig uitzicht op het natuurgebied. Of breng een bezoek aan uw eigen sauna op het terras. Lees hier meer over onze vakantiehuisjes in de natuur.

Een rustige vakantie begint bij De Vier Eiken in Drenthe

De luxe vakantiehuisjes in de natuur van De Vier Eiken zijn de perfecte basis voor een rustige vakantie in Drenthe. De Vier Eiken wordt omringd door natuurgebieden en Nationale Parken waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Heeft u (elektrische) fietsen mee, dan kunt u deze stallen in het afsluitbare schuurtje.

Ook zijn de pittoreske brinkdorpjes, Orvelte of een van de vele musea in Drenthe een bezoekje waard.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Of boek direct een van onze Natuurlodges eenvoudig online.

Een fijne vakantie begint in een vakantiehuisje in de natuur in Drenthe bij de Vier Eiken!

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer