Reserveer een lodge

 
blokken image

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

Daarom kiezen onze gasten voor de Vier Eiken:

01Sauna en hottub

Heerlijk genieten in de sauna of hottub op het terras van de Natuurlodge

02Genieten in de natuur

De Natuurlodges liggen midden in de natuur en kijken uit op natuurgebied Holtingerveld

03Complete verzorging

Maak gebruik van de boodschappen-, hottub-service of laat u informeren over onze overheerlijke caterings mogelijkheden

De Vier Eiken perfect voor vriendinnenweekend

Heerlijk genieten van de sauna en de hottub!

img3img4Geniet van een heerlijk vriendinnenweekend in Drenthe. De Vier Eiken is de perfecte locatie als u plezier wilt beleven met uw vriendinnen. Geniet een weekend lang van een geweldige sfeer, het comfort en vooral van elkaar. Ontdek snel onze luxe natuurlodges met sauna en hottub!

Vriendinnenweekend in Drenthe

Het ontbreekt u tijdens het vriendinnenweekend in Drenthe in onze luxe en unieke natuurlodges aan niets. De lodges bieden veel comfort en luxe. Maar niet alleen dat, met name het uitzicht is geweldig. Waar u ook in de lodge staat of zit, u heeft altijd een uitzicht over het mooie landschap. Wij noemen het bijzonder overnachten!

Gaat u er liever op uit voor een lekker drankje? Ook geen enkel probleem! Rondom Wapserveen liggen diverse gezellige dorpjes met veel leuke terrasjes. Grotere plaatsen zoals Meppel, Wolvega of Steenwijk zijn met de auto eenvoudig te bereiken.

Luxe of nog meer luxe??

Onze lodges zijn voorzien van alle gemakken waaronder vloerverwarming, ruime slaapkamers met luxe boxspringbedden en niet te vergeten een speksteenkachel. Gezellig met een kop thee of een goed glas wijn bij de 'haard' zitten. Standaard zijn de lodges voorzien van en een sauna en een hottbub. Als dat geen genieten wordt dan weten wij het ook niet meer! 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een geslaagd vriendinnenweekend in Drenthe? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw verblijf bij de Vier Eiken hoeft u zich niet te vervelen. De unieke ligging in een natuurgebied in Drenthe maakt dat u de mooiste wandel- en fietstochten kunt maken. Wilt u een dagje naar een attractiepark of museum, ook dan zijn er vele mogelijkheden. 

Lees meer

De leukste activiteiten in Drenthe

Zin om een dagje er op uit te gaan tijdens uw vakantie of weekendje weg bij de Vier Eiken? Wij nemen u graag alle zorgen uit handen en organiseren een leuke dag voor u en uw familie of vrienden.

Lees meer

Speciaal voor de kinderen

Voor kinderen is enorm veel te zien, doen en beleven. De speeltuin, kinderboerderij en onze eigen schaapskudde zorgen voor veel vermaak en vertier bij de kinderen.Wilt u een dagje er op uit met de kinderen, dan hebben wij diverse tips voor u.

Lees meer